Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Greşeală incredibilă într-o finală de baschet:S-au bucurat cu 0,6 secunde înainte de final şi au pierdut (VIDEO)

Greşeală incredibilă într-o finală de baschet:S-au bucurat cu 0,6 secunde înainte de final şi au pierdut (VIDEO)

Greşeală incredibilă într-o finală de baschet:S-au bucurat cu 0,6 secunde înainte de final şi au pierdut (VIDEO)
26 Apr 2010   •   18:20

Partizan Belgrad a cucerit al patru titlu consecutiv în Liga regională NLB, care reuneşte echipele de baschet din fosta Iugoslavie, după ce a învins în finală rivala tradiţională Cibona Zagreb cu 75-74, în prelungiri, chiar pe terenul adversarei şi după o gafă impardonabilă a gazdelor.

Dusan Kecman a redus la tăcere cei 16.000 de spectatori, care începuseră deja să sărbătorească victoria favoriţilor, cu un coş în ultima secundă de la centrul terenului.

Jucătorii de la Cibona au rămas înmărmuriţi, pentru că preluaseră conducerea cu 74-72 cu un coş de trei puncte al lui Leon Bogdanovic cu 0,6 secunde rămase până la final, după ce americanul Lawrence Roberts ratase două lovituri libere pentru oaspeţi.

Cu mai puţin de o secundă rămasă din joc, fanii echipei gazdă au început să se bucure, iar jucătorii au încins o horă. Partizan a repus însă mingea de la margine, iar Kezman a aruncat din propriul teren şi a înscris coşul victoriei, cu puţin ajutor din partea panoului. "Am rămas şocat când am văzut că mingea a intrat în coş şi nu îmi venea să cred că am câştigat meciul. A fost noroc, dar am meritat victoria", a spus antrenorul Dusko Vujosevic.




Acesta este al doilea trofeul al sezonului pentru Partizan, care a câştigat şi Cupa Serbiei luna trecută.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Partizan Belgrad
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close