Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Lakers câştigă Divizia Pacifică după victoria din derby-ul cu Spurs, scor 102-96 (VIDEO)

Lakers câştigă Divizia Pacifică după victoria din derby-ul cu Spurs, scor 102-96 (VIDEO)

Lakers câştigă Divizia Pacifică după victoria din derby-ul cu Spurs, scor 102-96 (VIDEO)
Sursa foto: kobe bryant
13 Mar 2009   •   15:06

Fanii lui Los Angeles Lakers au avut de se să se bucure joi, după ce echipa lor a reuşit să împuşte doi iepuri dintr-o lovitură. Elevii lui Phil Jackson au reuşit să câştige Divizia Pacifică din NBA cu o lună înainte de finalul sezonului regulat. Mai mult, Lakers şi-au şi asigurat prezenţa în playoff în acest sezon. Partida nu era deloc una uşoară pentru echipa din Los Angeles, Spurs fiind un rival tradiţional şi echipa situată pe locul al doilea în acest moment în clasamentul Conferinţei de Vest.
Kobe Bryant a contribuit decisiv la victoria "galbenilor", el reuşind o lovitură foarte importantă de la trei puncte cu puţin înainte de final, atunci când Spurs erau pe val şi reuşiseră să se apropie la puţin de Lakers, punând în pericol victoria oaspeţilor. În plus, Bryant a fost cel mai bun marcator al echipei sale, la egalitate cu spaniolul Pau Gasol, fiecare cu câte 23 de puncte. Ibericul a mai reuşit, în plus, 11 recuperări, în timp ce Lamar Odom, revenit în echipă după o suspendare, a marcat 12 puncte şi a reuşit 10 recuperări.
Singurul care a părut că poate pune probleme celor de la Lakers a părut să fie vedera Tony Parker, All-Starul fiind foarte eficient. Deşi a marcat "doar" 25 de puncte, francezul de origine americană a impresionat prin procentajul său, ratând doar nouă aruncări pe parcursul celor 38 de minute jucate.
"În al patrulea sfert ei au avut o revenire spectaculoasă dar ne aşteptam la acest lucru şi ne-am descurcat bine. A trebuit să jucăm simplu şi eficient şi am reuşit să facem asta.", a declarat Kobe Bryant după meci, pentru Euronews.
Los Angeles Lakers au, în acest moment, un avans foarte mare în faţa echipei de pe locul al doilea din Vest, Spurs, care sunt în spate la nu mai puţin de nouă victorii.

Cealaltă partidă a zilei de 12 martie, Phoenix Suns - Cleveland Cavaliers a fost câştigată de Cavs cu scorul de 119-111. Vedeţi fazele de super-spactacol create de LeBron James, care i-a umilit în câteva rânduri pe jucătorii lui Suns.

Iată Top 5 NBA de joi:

Antena3.ro

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close