Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Lakers pierd la Phoenix, 109-118. Suns revin în lupta pentru finala NBA

Lakers pierd la Phoenix, 109-118. Suns revin în lupta pentru finala NBA

Lakers pierd la Phoenix, 109-118. Suns revin în lupta pentru finala NBA
Sursa foto: amar'e stoudemire
24 Mai 2010   •   15:24

Phoenix Suns au rămas în lupta pentru un loc în finala ligii nord-americane de baschet după victoria reputată duminică seară împotriva campionilor de la Los Angeles Lakers. Forma bună arătată de vedeta Kobe Bryant, 36 de puncte, nu a putut ajuta prea mult echipa californiană, iar Suns reduce deficitul faţă de adversari la o victorie.
Meci pe viaţă şi pe moarte duminică în Arizona, pe terenul celor de la Phoenix Suns. Lupta din teren a fost una foarte aprigă, iar conducătorul de joc al gazdelor, veteranul Steve Nash, s-a ales cu un cartilaj al nasului dislocat după un contact cu Derek Fisher. A putut continua, însă, partida, pe care a încheiat-o cu 17 puncte şi 15 pase decisive. Mult mai impresionante au fost cifrele colegului său, Amar'e Stoudemire, care a înscris 42 de puncte şi a făcut 11 recuperări. În condiţiile acestea, Lakers nu au putut ţine ritmul până la final şi speră că vor putea obţine în meciul patru al finalei Conferinţei de Vest o victorie care aproape ar asigura calificarea mai departe.
"Suntem fericiţi că am ajuns într-o poziţie din care putem egala situaţia la jocul viitor, marţi seară.", a declarat Steve Nash.
Antena3.ro

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close