Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet LeBron James a luat în sfârşit o decizie. Şi-a făcut cont pe Twitter

LeBron James a luat în sfârşit o decizie. Şi-a făcut cont pe Twitter

LeBron James a luat în sfârşit o decizie. Şi-a făcut cont pe Twitter
07 Iul 2010   •   15:13

LeBron James a luat măcar o decizie, chiar dacă nu este cea pe care toată suflarea baschetbalistică (din SUA) o aştepta. Cel mai râvnit jucător liber de contract din 2010 şi-a făcut cont pe Twitter sub id-ul "kingjames", după cum a confirmat agentul lui, Keith Estabrook.

Peste 210.000 de oameni au devenit "follow"-eri pentru James, care urmează să îşi anunţe joi decizia finală privind echipa pentru care va juca din sezonul viitor. Jucătorul de 25 de ani şi-a făcut totodată şi un site de internet, www.lebronjames.com, cu sloganul "Getting Closer". Dacă vă înregistraţi pentru noutăţi site-ul vă direcţionează către o pagină pe care scrie "veţi fi primii care aflaţi".

James este unul dintre jucătorii de top care a devenit agent liber şi care poate schimba dramatic scenariul NBA din următoarele sezoane dacă alege o altă echipă decât Cleveland Cavaliers. Fiecare mutare făcută de James de când echipa lui a fost eliminată din play-off a fost urmărită cu mare interes, astfel că acum toată lumea se întreabă dacă mult aşteptata decizie va fi anunţată pe contul de Twitter şi/sau pe siteul personal.

Twitter, care permite celor 100 de milioane de utilizatori să trimită mesaje lungi de 140 de caractere către grupuri de "urmăritori", este unul dintre cele mai cunoscute servicii de socializare, alături de Facebook şi LinkedIn, scrie Eurosport.com.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: LeBron James Twitter
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close