Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Magic a învins Lakers în meciul trei al finalei NBA şi a relansat lupta pentru titlu (VIDEO)

Magic a învins Lakers în meciul trei al finalei NBA şi a relansat lupta pentru titlu (VIDEO)

Magic a învins Lakers în meciul trei al finalei NBA şi a relansat lupta pentru titlu (VIDEO)
10 Iun 2009   •   18:16


Orlando Magic a rămas în lupta pentru titlu în NBA, după ce a câştigat primul meci de pe teren propriu cu Los Angeles Lakers, scor 108-104, ducând scorul finalei la 1-2. Dwight Howard şi Rashard Lewis au înscris fiecare câte 21 de puncte. ?Am jucat mai rapid, cu mai multă energie şi mai ofensiv?, a declarat Rafer Alston, conducătorul de joc al magicienilor, care a înscris 20 de puncte.

Cu Lakers condusă cu 104-102, Kobe Bryant a pierdut mingea şi apoi l-a faultat pe Pietrus, care a punctat decisiv de la libere cu 28.7 secunde înainte de final. ?A fost dezamăgitor. Sunt obişnuit să salvez echipa în astfel de situaţii, iar echipa are încredere în mine. Acum însă nu s-a întâmplat ce trebuia?, a spus Bryant, cel mai bun jucător al sezonului trecut.

Kobe Bryant a făcut cel mai slab meci al sezonului, înscriind doar 11 din cele 25 de aruncări, ratând totodată şi jumătate din cele 10 aruncări de la libere. În vârstă de 30 de ani, Kobe a înscris 31 de puncte, însă a fost oprit în ultimele trei sferturi de joc, după ce în prima parte a înscris 17 puncte.

?L-au ţinut foarte bine. Howard a venit constant să îi blocheze aruncările şi l-a încurcat. Nu a mai reuşit să îşi intre în ritm?, a spus Phil Jackson, adăugând şi că procentajul slab de la aruncările libere au jucat un rol important în această înfrângere.



Jocul patru se va disputa joi, la Orlando. Magic trebuie să se lupte şi cu statistica, pentru că doar trei echipe au revenit de la 0-2 şi au câştigat finala.

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close