Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet MCM Târgovişte avansează în sferturile FIBA Eurocup. "Ne propunem trofeul"

MCM Târgovişte avansează în sferturile FIBA Eurocup. "Ne propunem trofeul"

MCM Târgovişte avansează în sferturile FIBA Eurocup. "Ne propunem trofeul"
Sursa foto: mcm targoviste
04 Feb 2010   •   23:30

Echipa de baschet feminin MCM Târgovişte avansează cu paşi siguri spre finala FIBA Eurocup, competiţie pe care româncele şi-au propus să o câştige. Elevele lui Cătălin Tănase au eliminat Gran Canaria din optimile de finală după ce au pierdut manşa retur cu scorul de 67-78, profitând de avantajul de 25 de puncte luat în tur. Următorul adversar al româncelor este Dinamo Kursk, din Rusia.
"Este o mare realizare pentru echipa noastră, care şi-a propus câştigarea competiţiei şi cea mai mare performanţă a baschetului feminin românesc. În sferturi le va fi greu fetelor, pentru că întâlnesc Dinamo Kursk, din Rusia, o forţă a baschetului feminin european, care a ajuns ca o industrie. Consider că finala Eurocup se va juca în sferturi, între MCM Târgovişte şi Dinamo Kursk", a declarat preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală, după partida care a asigurat locul MCM Târgovişte în sferturile de finală.
MCM Târgovişte, campioană en-titre a României, îşi propune să câştige FIBA Eurocup pentru a-şi asigura un loc în Euroligă pentru sezonul viitor. Pentru a reuşi acest deziderat, româncele se bazează pe inspiraţia lui Doron şi Thompson, amândouă autoare a câte 15 puncte în partida de joi a Târgoviştei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close