Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Miami Heat a câştigat primul meci al finalei NBA cu Dallas Mavericks

Miami Heat a câştigat primul meci al finalei NBA cu Dallas Mavericks

Miami Heat a câştigat primul meci al finalei NBA cu Dallas Mavericks
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
01 Iun 2011   •   12:16

Miami Heat a început cu dreptul finala NBA: Echipa din Florida a câştigat pe teren propriu prima întâlnire a seriei cu Dallas Mavericks, scor 92-84, şi continuă să fie neînvinsă acasă în playoff. De cealaltă parte, texanii sunt puşi în premieră în acest an în situaţia de a reveni la general după ce sunt conduşi.

Trio-ul James-Wade-Bosh funcţionaeză din ce în ce mai bine (cei trei au înscris împreună 65 de puncte), iar jocul defensiv al lui Heat este tot mai bun. O dovadă în acest sens este că Dallas a bifat meciul cu cele mai puţine puncte marcate în acest playoff, deşi Dirk Nowitzki a fost din nou la înălţime, cu 27 de puncte şi 8 recuperări.

Mă simt bine pentru că a fost primul meci, iar evoluţia noastră ca echipă a fost una bună. Mai avem însă destul de lucru. Suntem încântaţi de această partidă, acum ne gândim să o pregătim pe a doua şi sunt sigur că ne putem descurca şi mai bine”, a declarat LeBron James.

Antrenorul celor din Dallas consideră că, per total, evoluţia echipei sale a fost mai bună, diferenţele fiind făcute de şansele irosite prea uşor. „Am jucat mai bine, sunt sigur de asta. Din nou, am avut câteva ocazii pe care de obicei nu le ratăm, dar acum s-a întâmplat. În aceste condiţii, e greu să câştigăm”, a explicat Rick Carlisle.

Meciul al doilea al finalei va avea loc joi, tot la AmericanAirlines Arena din Miami.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close