Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Michael Jordan revine în NBA. Fostul jucător a cumpărat echipa Charlotte Bobcats

Michael Jordan revine în NBA. Fostul jucător a cumpărat echipa Charlotte Bobcats

Michael Jordan revine în NBA. Fostul jucător a cumpărat echipa Charlotte Bobcats
01 Mar 2010   •   01:17


Fostul mare jucător de baschet profesionist, Michael Jordan, a ajuns la un acord pentru cumpărarea unui pachet de acţiuni majoritar la echipa Charlotte Bobcats din NBA. "Bob Johnson a semnat un contract definitiv pentru vânzarea pachetului majoritar al Bobcats Sports and Entertainment lui Michael Jordan şi MJ Basketball Holdings LLC", se arată într-un comunicat citat de Eurosport.

Jordan era deja investitor şi director sportiv pentru echipa din NBA, care a pierdut zeci de milioane de dolari de când Johnson a primit acordul pentru extinderea francizei în 2003. Fostul star NBA, care a condus Chicago Bulls către şase titluri, nu a dorit să comenteze tranzacţia.

A făcut-o însă şeful NBA, David Stern, care s-a declarat încântat de vânzare. "Bob Johnson a adus bucuria NBA în Charlotte şi sunt sigur că odată cu venirea lui Michael Jordan în oraşul său natal echipa va continua să crească, atât pe teren, cât şi în mediul afacerilor", a declarat Stern.

Vânzarea trebuie acum aprobată de proprietarii celorlalte 29 de francize din NBA, iar Stern spune că acest proces ar putea fi finalizat până la sfârşitul lunii martie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close