Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Milwaukee Bucks câştigă uşor cu Houston Rockets, 124-112 (VIDEO)

Milwaukee Bucks câştigă uşor cu Houston Rockets, 124-112 (VIDEO)

Milwaukee Bucks câştigă uşor cu Houston Rockets, 124-112 (VIDEO)
Sursa foto: Charlie Villaneuva
10 Feb 2009   •   16:09

Confruntarea de luni seară punea faţă în faţă două echipe care nu îşi permit să piardă meciuri dacă vor să ajungă în fazele eliminatorii din campionatul nord-american de baschet. Bucks au reuşit, datorită victoriei clare, să urce pe locul opt în Conferinţa de Est, ultimul care permite calificarea în optimile NBA, în timp ce Houston se află pe şapte în Vest, unde Phoenix Suns şi Utah Jazz îi suflă ameninţător în ceafă.
Cu o vedetă Tracy McGrady într-o formă îngrozitoare, Rockets nu au reuşit să se ridice la pretenţiile fanilor şi au pierdut fără drept de apel. McGrady înţelege acum, probabil, de ce nu va juca în All Star Game-ul din acest weekend, după ce a înscris numai 3 puncte în 25 de minute, ratât nu mai puţin de 10 aruncări din 11. Astfel ia sfârşit o serie de victorii consecutive ale Rockets ce dura de patru ani. Meritul jucătorilor din Milwaukee este cu atât mai mare cu cât au fost lipsiţi de aportul lui Bogut, Redd şi Ridnour. Bucks au avut, totuşi, jucători care să încline balanţa în favoarea lor, cu Charlie Villanueva marcând 25 de puncte şi făcând 8 recuperări sau Richard Jefferson a ajutat şi el echipa cu cele 25 de puncte ale sale, în timp ce Ramon Sessions a dat 7 pase decisive. Chiar şi rezervele au marcat mult pentru "Cerbi", într-un meci în care 53% din aruncări au scuturat plasa coşului, conform eurosport.yahoo.com.
La Houston Rockets, singurul care a avut un motiv de bucurie a fost Aaron Brooks, care a stabilit un nou record personal cu cele 23 de puncte marcate luni seară. Devine uşor de înţeles de ce Bucks au câştigat fără drept de apel când ne gândim cât de slab au jucat McGrady şi uriaşul Yao Ming, chinezul marcând şi el doar 7 puncte.
"În acest moment, suntem pur şi simplu o echipă care nu ştie să se apere", a recunoscut cu seninătate Tracy McGrady.
"Au şutat foarte bine Bucks, au pasat foarte bine. Au avut 31 de pase decisive, au făcut tot ce şi-au propus", a declarat antrenorul "Rachetelor", Rick Adelman.
Rezultatele de luni din NBA:
Charlotte Bobcats - Los Angeles Clippers: 94-73
Philadelphia 76ers - Phoenix Suns: 108-91
Memphis Grizzlies - New Orleans Hornets: 85-80
Iată cele mai spectaculoase faze de joc de luni:

Vedeţi rezumatele partidelor din NBA:

Foto: www.nba.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: NBA
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close