Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Milwaukee câştigă la Atlanta, 91-87, şi este aproape de o calificare neaşteptată (VIDEO)

Milwaukee câştigă la Atlanta, 91-87, şi este aproape de o calificare neaşteptată (VIDEO)

Milwaukee câştigă la Atlanta, 91-87, şi este aproape de o calificare neaşteptată (VIDEO)
Sursa foto: brandon jennings
29 Apr 2010   •   14:21

Milwaukee Bucks, echipă care a obţinut locul al şaselea la capătul sezonului regulat al NBA, este la doar o victorie de eliminarea din playoff a uneia dintre echipele foarte puternice. Fără vedetele Andy Bogut şi Michael Redd, Bucks au câştigat chiar pe terenul celor de la Atlanta Hawks după o revenire spectaculoasă în ultimul sfert.
Modeşti şi, pe de-asupra, fără ajutorul lui Bogut şi Redd, Bucks au reuşit miercuri un meci excelent chiar la Atlanta. Conduşi pe final la zece puncte, cei din Milwaukee au reuşit o revenire neaşteptată şi s-au apropiat la doar o victorie de runda a II-a. Principalul marcator de la Bucks a fost tânărul Brandon Jennings, cu 21 de puncte, în timp ce John Salmons a adăugat şi el 19 puncte la zestrea echipei sale. De la Atlanta, Al Horford a marcat 25 de puncte iar Marvin Williams 22, fără a putea aduce însă victoria echipei Hawks.

În cealaltă partidă a zilei, Denver Nuggets s-au salvat pentru moment de la eliminare şi au câştigat jocul al cincilea cu Utah Jazz, 116-102 pe teren propriu. Utah conduce în continuare cu 3-2 în această serie şi are nevoie de o victorie în ultimele două meciuri pentru a se califica în semifinalele Conferinţei de Vest.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: NBA playoff Utah Jazz Denver Nuggets
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close