Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Municipal Târgovişte, calificată în şaisprezecimile FIBA EuroCup Women

Municipal Târgovişte, calificată în şaisprezecimile FIBA EuroCup Women

Municipal Târgovişte, calificată în şaisprezecimile FIBA EuroCup Women
27 Noi 2008   •   15:11

Chiar dacă a pierdut miercuri seară al treilea meci consecutiv în grupele FIBA EuroCup Women şi al patrulea în total, 75-69 la MBK Ruzomberok, BCM Târgovişte a obţinut calificarea în şaisprezecimile competiţiei, graţie victoriei obţinută de Dynamo Moscova în faţa polonezelor de la KSSSE AZS-PWSZ Gorzow, scor 85-58.
Chrissy Givens cu 19 puncte, 8 recuperări şi 4 pase, Cindy Valentin cu 15 puncte, respectiv Larisa Toma cu 14 puncte, 6 recuperări au fost principalele remarcate ale echipei pregătită de către Cătălin Tănase.
În urma acestui rezultat, Municipal Târgovişte s-a clasat pe locul al 2-lea în grupa A, care asigură calificarea pentru fazele eliminatorii ale competiţiei, cu 8 puncte, la fel ca PWSZ Gorzow şi MBK Ruzomberok, dar avantajată de coşaveraj. Formaţia antrenată de Cătălin Tănase a fost devansată doar de liderul Dinamo Moscova, care a obţinut maximum de puncte, 12.
În grupa B a competiţiei, CSS LMK Sfântu Gheorghe a fost învinsă miercuri seara, în deplasare, de formaţia franceză Challes Les Eaux Basket, cu scorul de 77-63. Înaintea meciului Dinamo Kursk - Bnot Hasharon, de joi, pe primul loc se află Challes Les Eaux Basket, cu 10 puncte, urmată de CSS LMK Sf. Gheorghe, 9 p, Dinamo Kursk, 8 p, Bnot Hasharon Raanana Herzliya, 6 p.
Foto: Gyurkó Balázs Šbgyurko/sepsibc.ro
Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close