Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet NBA: Chicago Bulls a recuperat un handicap de 19 puncte şi a obţinut a patra victorie consecutivă

NBA: Chicago Bulls a recuperat un handicap de 19 puncte şi a obţinut a patra victorie consecutivă

NBA: Chicago Bulls a recuperat un handicap de 19 puncte şi a obţinut a patra victorie consecutivă
de M.T.    |    04 Ian 2012   •   13:42

Derrick Rose a marcat 17 din cele 30 de puncte ale sale în ultimul sfert al meciului de la United Center şi i-a ajutat pe cei de la Chicago Bulls să recupereze un handicap de 19 puncte pentru a obţine cea de-a patra victorie consecutivă, 76-74 cu Atlanta Hawks.

Ceea ce am reuşit în această seară spune multe despre noi”, a declarat Rose la finalul întâlnirii, în timp ce antrenorul oaspeţilor, Larry Drew, a spus: „I-am făcut să spere, iar în această ligă nu poţi face astfel de cadouri”.

În afară de evoluţie excelentă a MVP-ului din sezonul trecut, în stabilirea rezultatului final au contat şi ratările de la linia de aruncări libere ale celor din Atlanta, doar 14 reuşite din 25, şi jocul foarte bun al lui Luol Deng, care a încheiat meciul cu 21 de puncte şi 8 recuperări, dar, mai important, cel care a înscris coşul decisiv.

Los Angeles Lakers câştigat la Staples Center în faţa celor de la Houston Rockets, scor 108-99, într-un meci în care Kobe Bryant a reuşit 37 de puncte. Cu toate acestea, adevărata vedetă a serii a fost Andrew Bynum, autor a 21 de puncte şi 22 de recuperări.

Pentru jucătorul de 24 de ani a fost primul meci al carierei în NBA cu cel puţin 20 de puncte şi 20 de recuperări: „Este senzaţional. Şi a durat prea mult până să reuşesc asta”.

În opinia lui Kevin McHale, antrenorul celor din Houston, evoluţia lui Bynum a fost principalul motiv pentru care echipa sa a pierdut: „Ne-au produs multă suferinţă sub panou. Era exact lucrul de care mă temeam cel mai mult înaintea meciului”.

Tot marţi, Oklahoma City Thunder a suferit a doua înfrângere consecutivă, 93-103 cu Portland TrailBlazers, acasă, învingătorii devenind astfel noii lideri din Conferinţa de Vest, cu 4 victorii şi un singur eşec.

Rezultate NBA: Cleveland - Charlotte 115-101, Chicago - Atlanta 76-74, Memphis - Sacramento 113-96, Oklahoma City - Portland 93-103, Utah - Milwaukee 85-73, LA Lakers - Houston 108-99.

 

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close