Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet NBA: Cleveland Cavaliers s-a calificat în finala Estului

NBA: Cleveland Cavaliers s-a calificat în finala Estului

NBA: Cleveland Cavaliers s-a calificat în finala Estului
15 Mai 2015   •   10:17

Cleveland Cavaliers s-a calificat în finala Conferinței de Est a campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), după șase ani de pauză, în timp ce Los Angeles Clippers a lăsat să-i scape pentru moment biletul pentru prima finală de conferință din istorie, scrie Agerpres.
 
Efectul LeBron James nu a întârziat să se materializeze la Cleveland. Revenit în vara trecută în Ohio după patru sezoane petrecute la Miami, "King James" a propulsat-o pe Cavaliers în finala Conferinței pentru prima oară din 2009, impunându-se joi în fața formației Chicago Bulls, cu 94-73, și adjudecându-și seria din semifinale cu scorul general de 4-2.

Cleveland Cavaliers va întâlni în ultimul act al Estului învingătoarea din meciul dintre Atlanta Hawks și Washington Wizards (3-2).

În semifinalele Conferinței de Vest, Los Angeles Clippers, care părea să aibă biletul în buzunar pentru prima finală din istoria sa, a fost învinsă joi pe teren propriu, cu 119-107, de Houston Rockets, iar soarta calificării se va tranșa în ultimul meci al seriei semifinale, cu nr.7, ce va avea loc duminică la Houston. Cele două formații se află la egalitate la general, 3-3.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close