Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Ne-am făcut de râs. Meci internaţional al României la baschet, întrerupt pentru că a plouat în sală

Ne-am făcut de râs. Meci internaţional al României la baschet, întrerupt pentru că a plouat în sală

Ne-am făcut de râs. Meci internaţional al României la baschet, întrerupt pentru că a plouat în sală
Sursa foto: baschet
06 Aug 2009   •   21:41

Meciul amical dintre echipele naţionale de baschet masculin ale României şi Luxemburgului, de joi, a fost întrerupt de arbitri dintr-un motiv rar întâlnit. Furtuna de afară a fost prea mult pentru acoperişul arenei din Ploieşti, motiv pentru care a început să plouă, efectiv, în sală. Arbitrii au oprit meciul la scorul de 35-30 pentru români. Ciudatul eveniment s-a produs cu două mintute înainte de încheierea primei reprize.
"Aşa ceva numai în România se poate întâmpla. Nu asist la meci, plecând din Ploieşti la prânz, iar din câte ştiu meciul a fost reluat şi continuă la această oră", a declarat joi seară Carmen Tocală, preşedintele Federaţiei Române de Baschet, potrivit Mediafax.
Partida cu naţionala Luxemburgului este prima dintr-o serie de trei amicale jucate în trei zile consecutive, următoarele două fiind programate vineri şi sâmbătă. Meciul de joi a început de la ora 19. Aceste meciuri fac parte din pregătirea pentru întâlnirile oficiale din preliminariile Campionatului European din 2009.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: baschet echipa nationala ploaie furtuna
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close