Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Obama consideră că gruparea Chicago Bulls ar fi potrivită pentru LeBron James

Obama consideră că gruparea Chicago Bulls ar fi potrivită pentru LeBron James

Obama consideră că gruparea Chicago Bulls ar fi potrivită pentru LeBron James
25 Mai 2010   •   15:44


Preşedintele american, Barack Obama a declarat că oraşul său natal, Chicago, este destinaţia perfectă pentru LeBron James, dacă MVP-ul NBA va alege să părăsească gruparea Cleveland Cavaliers în această vară, din postura de agent liber.

Primul Fan al NBA, cunoscut suporter al Chicago Bulls, şi-a făcut public punctul de vedere într-un interviu care va fi difuzat marţi noapte de TNT, în timpul partidei dintre Los Angeles Lakers şi Phoenix Suns din finala Conferinţei de Vest.

"Cum am mai spus, nu vreau să mă amestec în treburile altora. Voi spune doar atât: Derrick Rose şi Joakim Noah reprezintă un nucleu puternic. LeBron James s-ar potrivi perfect lângă ei", a declarat Obama într-un interviu acordat pe terenul de baschet de la Casa Albă.

James, de şase ori selecţionat la All-Star game, este unul dintre jucătorii de top care ar putea alege să fie liber de contract în acest an. El nu a câştigat niciodată un campionat NBA, iar Cavaliers au fost eliminaţi destul de rapid în play-off-ul din acest an, deşi erau consideraţi marii favoriţi.

"Cred că lucrul cel mai important pentru LeBron este să găsească o echipă cu un antrenor pe care îl respectă şi cu un grup de colegi care îl respectă, iar dacă asta se întâmplă la Cleveland, atunci ar trebui să rămână acolo. Dacă nu, să plece la altă echipă", a mai spus Obama.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama LeBron James
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close