Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Orlando Magic nu se regăseşte în partida cu Indiana Pacers şi cedează cu 102-107 (VIDEO)

Orlando Magic nu se regăseşte în partida cu Indiana Pacers şi cedează cu 102-107 (VIDEO)

Orlando Magic nu se regăseşte în partida cu Indiana Pacers şi cedează cu 102-107 (VIDEO)
Sursa foto: danny granger
07 Feb 2009   •   16:15

Forma bună a echipei din Orlando, Florida, a început să se ducă, echipa strângând, deja, a patra înfrângere în ultimele zece partide. Aflată, la un moment dat, pe primul loc în clasamentul Conferinţei de Est din NBA, Orlando Magic se află pe ultimul loc al podiumului după 102-107, în deplasarea de la Indiana Pacers. Rezultatul din partida disputată în Indianapolis poate fi considerată o surpriză destul de mare.
Pacers, deşi nu pot fi consideraţi una dintre echipele de top din NBA, se pot mândri că au reuşit rezultate bune cu cele mai temute echipe ale campinatului, câştigând cu Orlando Magic, Los Angeles Lakers şi Boston Celtics. În partida de vineri nu se poate spune că una dintre echipe a jucat, într-adevăr, slab. Cu toate acestea, condusă de un jucător ce va fi prezent în All Star Game peste o săptămână, Danny Granger (33 de puncte), echipa din Indiana a condus pe tabelă în acea mai mare parte a meciului, menţionează eurosport.yahoo.com.
Nici chiar colosul Dwight Howard, care a reuşit 21 de puncte şi 20 de recuperări pentru Magic, nu a reuşit să oprească o echipă gazdă foarte montată. Ratările de la trei puncte ale lui turcului Hedo Turcoglu i-au costat scump pe coechipieri, care au trebuit să părăsească terenul învinşi. Eşecul echipei din Florida poate fi pus şi pe seama lipsei conducătorului de joc Jameer Nelson, care este accidentat serios, urmând să piardă, probabil, tot restul sezonului.
Iată rezultatele de vineri din NBA:
Charlotte Bobcats - Atlanta Hawks: 97-102
New York Knicks - Boston Celtics: 100-110
New Orleans Hornets - Toronto Raptors: 101-92
Washington Wizards - Denver Nuggets: 103-124
Ocklahoma City Thunder - Portland Trailblazers: 102-92
Memphis Grizzlies - Los Angeles Clippers: 105-126
Sacramento Kings - Utah Jazz: 107-111
Phoenix Suns - Golden State Warriors: 115-105
Vedeţi rezumatele meciurilor disputate pe 6 februarie:

Iată cele mai spectaculoase 10 faze ale zilei:

Foto: proathletesonly.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Orlando Magic Dwight Howard NBA
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close