Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Orlando şi-a mai transferat un ?magician?. Vince Carter va fi coleg cu Dwight Howard

Orlando şi-a mai transferat un ?magician?. Vince Carter va fi coleg cu Dwight Howard

Orlando şi-a mai transferat un ?magician?. Vince Carter va fi coleg cu Dwight Howard
27 Iun 2009   •   03:11


După ce Cleveland Cavaliers s-a întărit cu Shaquille O?Neal în vederea noului sezon din NBA, o altă echipă din Conferinţa de Est a anunţat un transfer major. Sezonul 2009/2010 din baschetul american se anunţă a fi unul incendiar în Conferinţa de Est, unde Orlando Magic a anunţat că l-a achiziţionat pe superstarul Vince Carter de la New Jersey Nets, într-un schimb de cinci jucători.

Nets i-a primit la schimb pe Rafer Alston, Courtney Lee şi Tony Battie, în timp ce la Magic va ajunge de asemenea şi Ryan Anderson. ?Vince aduce experienţa unui veteran, este un bun jucător ofensiv, în special pe finalul meciurilor?, a declarat Otis Smith, directorul general al finalistei NBA.

Cu Dwight Howard şi Vince Carter în teren, doi maeştri ai slam-dunk-ului, Smith anunţă şi obiectivul pentru sezonul viitor. ?Scopul nostru rămâne acelaşi ? să câştigăm campionatul. De fiecare dată când aduci un superstar la echipă să te ajute, trebuie să reuşeşti. Vince este un marcator important al ultimelor 11 sezoane şi suntem bucuroşi să îl avem în echipă. Le mulţumim lui Rafer, Tony şi Courtney pentru munca depusă şi le urăm succes în viitor?, a mai spus Otis Smith.

În 777 de partide în cariera sa, Carter are o medie de 23.5 puncte pe meci, 5.5 recuperări şi 4.3 pase decisive. Vince şi-a început cariera la Toronto Raptors în 1998 şi a fost transferat la New Jersey Nets în urmă cu cinci ani.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Orlando Magic
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close