Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Playoff NBA: Miami conduce cu 2-0 în seria cu Boston. Oklahoma City, la egalitate cu Memphis

Playoff NBA: Miami conduce cu 2-0 în seria cu Boston. Oklahoma City, la egalitate cu Memphis

Playoff NBA: Miami conduce cu 2-0 în seria cu Boston. Oklahoma City, la egalitate cu Memphis
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Mai 2011   •   15:58

LeBron James a făcut un meci senzaţional marţi noapte (35 de puncte, 7 recuperări), Miami Heat a învins cu 102-91, iar echipa din Florida conduce acum cu 2-0 în seria cu Boston Celtics din semifinalele Conferinţei de Est din NBA.

 
La victoria lui Heat au contribuit şi celelalte două staruri din Miami, Dwayne Wade (28 de puncte, 8 recuperări) şi Chris Bosh (17 puncte, 11 recuperări), de la Boston numai Rajon Rondo (20 de puncte, 12 pase decisive) a jucat la nivelul obişnuit, marea dezamăgire fiind Ray Allen, care a încheiat meciul cu numai 7 puncte.
 
Mă simt bine după performanţa din acest meci. Dar serie este încă foarte, foarte, foarte departe de a fi încheiată. Doar ce a început”, a declarat James la finalul meciului, care a dezvăluit şi o parte a strategiei celor de la Heat de a merge cât mai departe în acest playoff: „Ştiam că cea mai bună cale de a câştiga meciurile este să avem o defensivă bine pusă la punct. În echipa noastră, fiecare păzeşte spatele celuilalt. Dacă unul dintre noi este depăşit, imediat apare un alt coechipier”.
 
În cel de-al doilea meci al serii, Oklahoma City Thunders a învins pe Memphis Grizzlies, scor 111-102, şi a egalat situaţia la general, cele două echipe aflându-se acum la egalitate după două partide.
 
Cele două vedete din Oklahoma, Kevin Durant şi Russell Westbrook, au marcat împreună 50 de puncte, James Harden contribuind şi el din postura de rezervă la succesul lui Thunders cu 21 de puncte şi 5 pase decisive. De cealaltă parte, Zach Randolph nu a mai reuşit evoluţia bună din primul meci (15 puncte, 9 recuperări), cel mai important om al lui Memphis fiind Mike Conley (24 de puncte, 8 pase decisive).

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close