Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Rapid a retrogradat din nou din Divizia A. De data aceasta la baschet masculin

Rapid a retrogradat din nou din Divizia A. De data aceasta la baschet masculin

Rapid a retrogradat din nou din Divizia A. De data aceasta la baschet masculin
Sursa foto: rapid dogaru
29 Apr 2009   •   12:48

Rapid Bucureşti nu va participa în sezonul viitor al Diviziei A la baschet masculin, după un meci la care echipa nu se va prezenta şi va pierde la masa verde! Giuleştenii erau oricum conduşi de CSM Oradea, adversarul direct, cu 2-0, rămânerea în prima divizie jucându-se în stilul "primul la 3 meciuri câştigate". Astfel, absenţa jucătorilor vişinii la meciul al treilea va însemna a treia victorie pentru CSM Oradea şi, implicit, retrogradarea Rapidului.
Situaţie grea pentru Rapid, care a ajuns să dispute rămânerea în prima divizie cu CSM Oradea. Ca şi cum să joace playout-ul nu era destul de rău, bucureştenii au pierdut şi primele două partide din maxim cinci, ceea ce înseamnă că formaţia din Oradea are nevoie de încă o victorie pentru a se salva oficial de la retrogradare.
Doar Rapidul va retrograda în sezonul 2008/2009 al Diviziei A, după ce BC Râmnicu Vâlcea s-a retras din campionat la începutul sezonului în curs. Retrogradarea în Divizia B a Rapidului consemnează sfârşitul unui sezon catastrofal, în care echipa vişinie nu a câştigat nici un meci din 32, potrivit Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: retrogradare
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close