Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Real Madrid s-a calificat în Final Four-ul Euroligii pentru prima oară în ultimii 15 ani

Real Madrid s-a calificat în Final Four-ul Euroligii pentru prima oară în ultimii 15 ani

Real Madrid s-a calificat în Final Four-ul Euroligii pentru prima oară în ultimii 15 ani
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
08 Apr 2011   •   14:28

Real Madrid a câştigat meciul cinci al seriei cu Valencia din sferturile de finală ale Euroligii masculine de baschet, scor 66-58, şi s-a calificat pentru prima oară în ultimii 15 ani în Final Four-ul care va avea loc între 6 şi 8 mai la Barcelona.

Sub privirile lui Cristiano Ronaldo, aflat în tribunele sălii Caja Magica, echipa din capitala Spaniei a început mai slab, Valencia conducând la un moment dat şi cu zece puncte în sfertul al doilea. Real a început revenirea şi, după ce a intrat la pauză condusă cu două puncte, 40-42, a trecut în avantaj în sfertul trei şi nu a mai cedat până în final.

Cel mai bun om al madrilenilor a fost Carlos Suarez (12 puncte, 10 recuperări), susţinut excelent de Clay Tucker, care a venit de pe bancă şi a înscris 12 puncte, dar şi de Felipe Reyes, care a reuşit 7 puncte şi 10 recuperări. De cealaltă parte, cele 19 puncte şi 6 recuperări reuşite de Dusko Savanovic s-au dovedit insuficiente pentru ca Valencia să producă surpriza şi să avanseze între cele mai bune patru echipe ale continentului.

În Final Four, Real Madrid va întâlni pe Maccabi Tel Aviv, cealaltă semifinală urmând să se dispute între Panathinaikos Atena şi Montepaschi Siena. Învingătoarele din cele două meciuri vor juca marea finală pe data de 8 mai.

×
Subiecte în articol: Real Madrid Valencia
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close