Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Record negativ pentru Siena în Euroliga de baschet: A marcat doar 9 puncte într-o repriză

Record negativ pentru Siena în Euroliga de baschet: A marcat doar 9 puncte într-o repriză

Record negativ pentru Siena în Euroliga de baschet: A marcat doar 9 puncte într-o repriză
23 Mar 2011   •   14:52

Italienii de la Montepaschi Siena s-au făcut de râs în primul meci al seriei de cinci din sferturile de finală ale Euroligii masculine de baschet. Echipa toscană a suferit cea mai categorică înfrângere din istoria competiţiei în playoff, 41-89 cu Olympiakos, şi a stabilit două recorduri negative: cele mai puţine puncte înscrise într-o repriză, 9, şi cele mai puţin puncte reuşite în primele trei sferturi, 22.

În Arena Pace şi Prietenie din Pireu, grecii de la Olympiakos nu au avut deloc milă pentru adversari. Cu o apărare impecabilă - 55 de recuperări, nou record al Euroligii în playoff - alb-roşii conduceau deja la pauză cu un incredibil 47-9. Baschetbaliştii eleni nu au scăzut ritmul nici în partea secundă, obţinând victoria la o diferenţă de 48 de puncte.

Cei mai buni oameni ai învingătorilor au fost Ioannis Bourousis (14 puncte, 12 recuperări) şi Loukas Mavrokefalides (15 puncte), în timp ce de la italieni s-a remarcat numai Ksistof Lavrinovic, autor a 12 puncte.

Alte rezultate

Caja Laboral - Maccabi tel Aviv 76-70
Regal Barcelona - Panathinaikos 83-82
Real Madrid - Valencia 71-65

×
Subiecte în articol: record playoff
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close