Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Restructurări la clubul Gaz Metan Mediaş

Restructurări la clubul Gaz Metan Mediaş

Restructurări la clubul Gaz Metan Mediaş
30 Dec 2008   •   17:56

Conducerea grupării de baschet masculin Gaz Metan Mediaş a anunţat, marţi, rezilierea contractelor antrenorului Mladen Jojic şi a patru jucători. Consiliul Director al clubului a luat aceste măsuri în urma rezultatelor slabe obţinute de echipa din Mediaş. Astfel, antrenorului adus în vara acestui an, bosniacul Mladen Jojic, fost câştigător al campionatului şi al FIBA Challenge, cu CSU Ploieşti, i-a fost reziliat contractul. Aceeaşi măsură a fost luată şi în privinţa jucătorilor Ognjen Samardzija, Marko Dimitrijevici, Nikola Glisovici şi Zeliko Bubanja.
"Am avut o şedinţă de analiză în care am decis să luăm aceste măsuri, pentru că rezultatele nu au fost în concordanţă cu pretenţiile noastre şi nici nu cred că Mladen Jojic putea să facă mai mult", a declarat Corin Cindrea, care a adăugat că formaţia va avea un nou antrenor până pe 5 ianuarie, la reunirea jucătorilor.
O altă hotărâre a Consiliului Director al Clubului Sportiv Gaz Metan Mediaş a fost desfiinţarea postului de director sportiv la secţiile de fotbal şi baschet, care au fost ocupate de către Marius Baciu, respectiv Octavian Şerban.
Totodată, clubul de fotbal a pus şi el opt jucători pe lista de transferuri. Bojan Cukic, Dorin Semeghin, Nemanja Vidakovic, Rafael Dos Santos, Nana Falemi, Alexandru Gego, Gabriel Crăciun şi Cosmin Paina pot pleca în momentul în care primesc o ofertă. Dintre cei opt fotbalişti puşi pe lista de transferuri, cinci au fost transferaţi în vara acestui an dar nu dat randamentul scontat, şi anume Cukic, Semeghin, Vidakovic, Rafael dos Santos şi Falemi, informează NewsIn.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gaz Metan Medias
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close