Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Ritual pentru victorie. Barack Obama a jucat baschet, în aşteptarea rezultatelor votului

Ritual pentru victorie. Barack Obama a jucat baschet, în aşteptarea rezultatelor votului

Ritual pentru victorie. Barack Obama a jucat baschet, în aşteptarea rezultatelor votului
05 Noi 2008   •   01:25

Tensiune şi emoţii în Statele Unite ale Americii, unde se aşteaptă rezultatele votului la alegerile prezidenţiale. Cei mai afectaţi de această situaţie sunt cu siguranţă cei doi candidaţi, Barack Obama şi John McCain.
Dacă republicanul a ales să facă un ultim maraton de convingere a populaţiei să îl voteze, Obama a decis să se relaxeze, pentru a se detensiona în aşteptarea rezultatelor scrutinului. Astfel, candidatul democrat şi-a sacrificat după-amiza de marţi obiceiului său de a juca o partidă de baschet. Senatorul de Illinois, în vârstă de 47 de ani, s-a dus într-un gimnaziu din vestul oraşului Chicago, dar echipa sa de campanie nu a precizat cu cine va juca.
A devenit un obicei ca Obama să joace baschet în astfel de momente cheie, democratul apelând la acest mod de relaxare şi în timpul îndelungatului proces al alegerilor primare pentru investitura Partidului Democrat care l-a opus fostei Prime Doamne a SUA, Hillary Clinton.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama baschet NBA
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close