Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Scottie Pippen şi "Dream Team"-ul din 1992, în NBA Hall of Fame

Scottie Pippen şi "Dream Team"-ul din 1992, în NBA Hall of Fame

Scottie Pippen şi "Dream Team"-ul din 1992, în NBA Hall of Fame
06 Apr 2010   •   13:27


Scottie Pippen, maestrul apărării care a jucat în umbra coechipierului Michael Jordan la Chicago Bulls, unde a câştigat şase titluri, a fost inclus în Hall of Fame (Panteonul gloriei). Alături de Pippen vor mai fi incluşi şapte alţi jucători şi două echipe, printre care fostul MVP Karl Malone, Dennis Jonhson şi "Dream Team"-ul de la Olimpiada din 1992.

Pippen a declarat că desemnarea îi oferă credibilitate, dar a adăugat că niciodată nu a simţit, în ciuda prezenţei lui Jordan, că Bulls a fost o echipă de individualităţi. "Am simţit mereu că suntem o echipă şi că aveam nevoie să fim împreună pentru a avea succes. Este un joc de echipă şi trebuie să îl tratezi ca atare", a spus Pippen.

Medaliată cu aur la Barcelona, "Echipa de vis" a americanilor a câştigat toate cele 8 meciuri disputate la Jocurile Olimpice la o medie de 44 de puncte şi este privită drept cea mai bună echipă de baschet "asamblată" vreodată, avându-i în componenţă pe Jordan, Magic Johnson, Charles Barkley, Larry Bird şi alţii.

Ceremonia de includere în Hall of Fame va avea loc pe 13 august.

Antena3.ro

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close