Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Serbia şi Turcia se vor lupta pentru un loc în finala CM de baschet

Serbia şi Turcia se vor lupta pentru un loc în finala CM de baschet

Serbia şi Turcia se vor lupta pentru un loc în finala CM de baschet
09 Sep 2010   •   10:46

Gazda Campionatului Mondial de baschet, Turcia, şi Serbia s-au calificat în semifinalele competiţiei, după ce au trecut de Slovenia, respectiv Spania.

Un coş de trei puncte al lui Milos Teodosic, care a fost suspendat în primele două meciuri după o bătaie cu grecii într-un meci amical, cu trei secunde înainte de final, a adus Serbiei victoria cu 92-89 în faţa campioanei en-titre.

Victoria a însemnat totodată şi că sârbii s-au răzbunat pentru înfrângerea din finala Campionatului European de anul trecut, iar antenorul Dusan Ivkovic a declarat că jucătorii său merită toate laudele pentru munca depusă. "Gloria e a jucătorilor. A fost cu siguranţă cel mai bun meci al nostru aici, ne-am îmbunătăţit considerabil jocul într-un singur an şi mă bucur să fiu selecţionerul acestor băieţi", a declarat Ivkovic pentru o televiziune din Serbia.

Turcia, de cealaltă parte, a învins categoric Slovenia cu 95-68, spre deliciul fanilor prezenţi pe arena din Istanbul. Turcii au înregistrat a şaptea victorie consecutivă în acest turneu, după ce au fost conduşi cu 10-6 şi au răspuns cu o serie de 21-4 şi 27 de recuperări ofensive.

Turcia şi Serbia se vor întâlni sâmbătă pentru un loc în finală, în timp ce învingătoarele din sferturile SUA - Rusia şi Lituania - Argentina se vor înfrunta în cealaltă semifinală, tot sâmbătă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close