Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Spectacol şi record: Wade străluceşte la NBA All-Star game, în faţa a peste 100.000 de spectatori (VIDEO)

Spectacol şi record: Wade străluceşte la NBA All-Star game, în faţa a peste 100.000 de spectatori (VIDEO)

Spectacol şi record: Wade străluceşte la NBA All-Star game, în faţa a peste 100.000 de spectatori (VIDEO)
15 Feb 2010   •   13:22

Dwyane Wade de la Miami Heat a înscris 28 de puncte şi a dat 11 pase decisive pentru Conferinţa de Est, care a câştigat în faţa Vest-ului cu 141-139 cel de-al 139-lea NBA All-Star game.

Disputat în faţa unei asistenţe record de 108.713 de spectatori pe stadionul Cowboys din Arlington, Texas, partida dintre vedetele baschetului nord-american a fost decisă cu cinci secunde înainte de final, când Chris Bosh a marcat două aruncări de la linia de libere. "Am fost mai serioşi pe final, ne doream să câştigăm. Peste o sută de mii de persoane ne priveau, era o scenă diferită", a declarat Bosh, care a terminat partida cu 23 de puncte şi 10 recuperări.

Wade a fost desemnat "Cel mai valoros jucător", după o nouă evoluţie de excepţie la Dallas, oraşul unde a devenit MVP-ul finalei din 2006, când a condus Miami Heat către victorie în faţa celor de la Mavericks. "Sunt bucuros în primul rând că am obţinut victoria. A fost un meci bun, decis pe final", a spus Wade.

Dirk Nowitzki, favoritul gazdelor, a deschis scorul pentru Conferinţa de Vest, iar Carmelo Anthony, de la Denver Nuggets, a fost cel mai bun marcator al vesticilor cu 27 de puncte şi 10 recuperări.



Nate Robinson, campion la slam dunk
Marea dezamăgire a weekend-ului All-Star a fost probabil concursul de slam dunk. Chiar dacă Nate Robinson a reuşit să devină primul câştigător din istorie a trei trofee la această categorie, concursul din 2010 a dezamăgit fanii baschetului american prin simplitatea şi lipsa de imaginaţie a execuţiilor. DeMar DeRozan a fost singurul participant care a primit notă maximă pentru una dintre execuţii, însă în finală a cedat în faţa "piticului" Nate Robinson.



Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close