Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Steaua Bucureşti l-a transferat pe fundaşul sârb Marko Marinovici

Steaua Bucureşti l-a transferat pe fundaşul sârb Marko Marinovici

Steaua Bucureşti l-a transferat pe fundaşul sârb Marko Marinovici
03 Iul 2015   •   12:30

Echipa de baschet masculin Steaua CSM Eximbank Bucureşti l-a transferat pe fundaşul sârb Marko Marinovici, câştigător al FIBA Eurochallenge şi Eurocup. Potrivit anunţului formaţiei steliste, Marko Marinovici are 32 de ani, 1,83 metri şi joacă pe postul de fundaş, având o carte de vizită impresionantă. Marinovici a câştigat Jocurile Mondiale Universitare în 2003, cu naţionala Serbiei, dar şi Liga Adriatică, cu FMP Zeleznik (2006), FIBA Eurochallenge, cu Aksvayu Girona (2007) şi Eurocup, cu Electronics Valencia (2010).

În carieră, Marinovici a mai jucat la echipele Steaua Ro?ie Belgrad, Alba Berlin, Krasnye Samara, Radnicki Kragujevac, Union Olimpja Ljubljana, adunând un sezon în Euroligă şi şapte în Eurocup. Marko Marinovici a semnat un contract valabil pe un sezon cu formaţia stelistă. În altă ordine de idei, alţi doi jucători - Mihai Paul şi Pankracije Barac - şi-au prelungit contractele cu Steaua.
În sezonul 2015-2016, Steaua CSM Eximbank Bucureşti va evolua şi în Eurocup, tragerea la sorţi fiind programată în 9 iulie. 

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close