Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet U Mobitelco Cluj a obţinut prima victorie în FIBA Eurochallenge, 81-73 cu Enisey Krasnoyarsk

U Mobitelco Cluj a obţinut prima victorie în FIBA Eurochallenge, 81-73 cu Enisey Krasnoyarsk

U Mobitelco Cluj a obţinut prima victorie în FIBA Eurochallenge, 81-73 cu Enisey Krasnoyarsk
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    22 Noi 2011   •   17:33

U Mobitelco Cluj a obţinut, marţi, în deplasare, prima victorie din grupa E a FIBA Eurochallenge, în faţa formaţiei ruse Enisey Krasnoyarsk, scor 81-73

Victoria campioanei României la baschet masculin este prima a unei echipe din ţara noastră în Rusia, după 1989.

În primele două meciuri disputate în FIBA Eurochallenge, clujenii au suferit tot atâtea înfrângeri, 81-85 acasă cu francezii de la Elan Chalon şi 63-87 în deplasare împotriva belgienilor de la Antwerp Giants.

Cel mai bun marcator al lui U Mobitelco în meciul din Rusia a fost Mijovici, care a reuşit 24 de puncte, în timp ce Dykes a contribuit la succesul ardelenilor cu 19 puncte. De cealaltă parte, Baxter a fost cel mai bun realizator al gazdelor, cu 23 de puncte.

Următorul meci al clujenilor este programat pe 29 noiembrie, echipa lui Marcel Ţenter urmând să se deplasaze în Franţa pentru returul cu Elan Chalon.

Cele 32 de echipe participante în FIBA Eurochallenge au fost împărţite în opt grupe de câte patru, primele două clasate urmând să se califice în faza următoare.

Cea mai bună performană obţinută de U Mobitelco în această competiţie a fost reuşită în 2007, calificarea în sferturile de finală.


×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close