Antena 3 Sport Alte sporturi Baschet Un antrenor de baschet îşi biciuieşte elevii pentru rezultate mai bune

Un antrenor de baschet îşi biciuieşte elevii pentru rezultate mai bune

11 Noi 2010   •   15:50
Un antrenor de baschet îşi biciuieşte elevii pentru rezultate mai bune

Aruncări de la libere, scheme defensive, acţiuni individuale. Asta ar crede, în mod normal, nişte părinţi că fac odraslele lor la antrenamentele de baschet. Doi părinţi ai unor elevi americani din liceul Murrah, din statul Mississippi, au fost însă îngroziţi şi şocaţi de atitudinea antrenorului copiilor lor.

"Nu mi-a venit să cred", a declarat Gary Love, unul dintre părinţi, care a observat iniţial abuzuri verbale din partea antrenorului Marlon Doresy. "Le adresa cuvinte urâte, jignitoare. Dacă greşeau o fază defensivă sau ofensivă în chema pe margine, îi punea să se aplece şi apoi îi biciuia cu o centură de piele", a declarat Love.

Părinţii au întrebat copiii de ce au tăcut cu privire la bătăile administrate cu o centură folosită de cei care ridică greutăţi şi care este de trei ori mai groasă decât o curea normală. Ei au spus că se temeau că vor fi excluşi din echipa de baschet.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close