Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Un bărbat cere 2.000 de lei recompensă pentru mingea cu care U Mobitelco Cluj a cucerit titlul

Un bărbat cere 2.000 de lei recompensă pentru mingea cu care U Mobitelco Cluj a cucerit titlul

Un bărbat cere 2.000 de lei recompensă pentru mingea cu care U Mobitelco Cluj a cucerit titlul
03 Iun 2011   •   14:45

Mingea cu care U Mobitelco Cluj a cucerit primul titlu de campioană după o pauză de 15 ani a fost furată în învălmăşeala de la sfârşitul meciului şase al finalei, iar cel care a intrat în posesia ei cere o recompensă de 2.000 de lei pentru a înapoia.

 
E incredibil ce se întâmplă! După acel coş fabulos, am reuşit să prind mingea, sigur că ne-o doream cu toţii la echipă. Lumea a intrat pe teren şi în nebunia aceea, bucurie, îmbrăţişări, am pierdut mingea norocoasă. De două zile, colegul meu de echipă Tyler Morris, care a marcat acel ultim coş, este sunat insistent de un tip, care vrea să-i vândă mingea, cu 2000 de lei. Acea minge nu are nicio valoare în bani, este nepreţuită pentru noi, dar ar fi chiar culmea să dăm bani pe ea. Cine a făcut acel gest, în mod sigur nu este fan al echipei noastre şi ar trebui să-i fie ruşine”, a spus Paul Chetreanu, unul dintre jucătorii campioanei, pentru Mediafax.
 
Mircea Cristescu, preşedintele executiv al lui U Mobitelco, spune că o înţelegere în acest caz este exclusă. „Tyler Morris m-a sunat să-mi spună ce i se întâmplă, nu-i venea să creadă, cum nici noi ceilalţi nu putem crede, că o persoană, în bucuria aceea s-a gândit la aşa ceva. Ne gândeam să semnăm cu toţii mingea şi să o păstrăm în vitrina clubului, e o amintire preţioasă. Dar, dacă nu vom putea face asta cu mingea originală, pentru că bani nu vom plăti unui asemenea individ, vom pune o altă minge în vitrină, semnată de băieţi. Până la urmă, victoria aceea nu ne-o poate lua nimeni”, a declarat oficialul.

×
Subiecte în articol: minge recompensa
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close