Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Usain Bolt va juca în meciul celebrităţilor, la All Star Weekend

Usain Bolt va juca în meciul celebrităţilor, la All Star Weekend

Usain Bolt va juca în meciul celebrităţilor, la All Star Weekend
de M.T.    |    08 Feb 2013   •   11:11

Usain Bolt este una dintre vedetele care va juca în meciul celebrităţilor din cadrul All Star Weekend, care va avea loc între 15 şi 17 februarie la Houston.

Atletul jamaican, de şase ori campion olimpic, va juca în meciul demonstrativ de pe 15 februarie alături de mai multe vedete de cinema, televiziune şi din lumea muzicii, precum Kevin Hart, desemnat MVP anul trecut, Ne-Yo, Trey Songz, Terrence Jenkins, Josh Hutcherson, Nick Cannon sau Ryen Russillo.

De asemenea, pe teren se vor afla mai mulţi foşti jucători din NBA, ca Dikembe Mutombo, Clyde Drexler sau Sean Elliott, precum şi două staruri din WNBA, Tamika Catchings şi Maya Moore.

Antrenorii celor două echipe vor fi James Harden şi Russell Westbrook, jucători la Houston Rocketes, respectiv Oklahoma City Thunder, aceştia urmând să fie asistaţi de Queen Latifah şi Samantha Harris.

Usain Bolt este un cunoscut fan al celor de la Boston Celtics şi chiar a exersat câteva aruncări în sala celei mai titrate echipe din istoria NBA.  Se pare însă că mai are de exersat atunci când vine vorba de slam dunk-uri.


×
Subiecte în articol: Usain Bolt baschet NBA Houston
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close