Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Victorie pentru românce, în primul meci de baraj pentru rămânerea în Divizia A

Victorie pentru românce, în primul meci de baraj pentru rămânerea în Divizia A

Victorie pentru românce, în primul meci de baraj pentru rămânerea în Divizia A
05 Ian 2009   •   12:01

După ratarea partidelor din cadrul grupelor preliminarii, care ar fi dat şansa reprezentativei României de a lupta pentru calificarea la turneul final al Campionatului European de baschet din 2009, echipa antrenată de George Mandache este obligată să joace pentru evitarea retrogradării în eşalonul secund continental. Naţionala de baschet feminin a României a învins, duminică, în deplasare, reprezentativa Bosniei-Herţegovina, cu 101-66 (56-28), în primul meci din cele şase programate în cadrul turneului de baraj pentru rămânerea în Divizia A europeană.
În cealaltă partidă din cadrul grupei, Finlanda a pierdut la limită, pe teren propriu, întâlnirea cu Anglia, scor 61-63.
Echipa României mai are de jucat următoarele meciuri - 7 ianuarie: România - Finlanda (la Târgovişte); 10 ianuarie: Anglia - România; 13 ianuarie: România - Bosnia-Herţegovina (la Bucureşti); 16 ianuarie: Finlanda - România; 19 ianuarie: România - Anglia (la Târgovişte). Pentru a rămâne în Divizia A continentală, România trebuie să se claseze pe unul din primele două locuri la finalul celor şase jocuri. Ultimele două clasate în această grupă vor retrograda în Divizia B.
Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close