Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Virgil Căruţaşu revine la Steaua: Mi-am dorit o echipă care se bate pentru trofee

Virgil Căruţaşu revine la Steaua: Mi-am dorit o echipă care se bate pentru trofee

Virgil Căruţaşu revine la Steaua: Mi-am dorit o echipă care se bate pentru trofee
29 Iun 2010   •   12:21

Fostul căpitan al formaţiei CSU Ploieşti, Virgil Căruţaşu, revine la Steaua Bucureşti. Căruţaşu a confirmat pentru Mediafax că a ajuns la o înţelegere cu gruparea bucureşteană, la care va evolua în următoarele două sezoane.

"Ne-am înţeles cu conducerea, am bătut palma şi urmează să semnăm contractul, până vineri cel mai probabil, pentru că sâmbătă plec în vacanţă cu familia. Am luat decizia de a mă întoarce acasă după ani buni petrecuţi la Ploieşti şi mi-am dorit să joc la o echipă care se bate pentru trofee. Niciodată nu am dorit să evoluez la o echipă slabă, care joacă pentru evitarea retrogradării", a declarat Virgil Căruţaşu pentru Mediafax.

În vârstă de 33 de ani, Căruţaşu a câştigat de patru ori titlul de campion cu Dinamo şi de cinci ori cu CSU Ploieşti. El a mai jucat la Soced Bucureşti şi la Steaua, iar la nivel internaţional a trecut pe la echipele Maccabi Hadera (Israel) şi Honved Budapesta (Ungaria).

Foto: IntactImages.ro

Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close