Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Vlad Moldoveanu nu a fost draftat de nicio echipă din NBA

Vlad Moldoveanu nu a fost draftat de nicio echipă din NBA

Vlad Moldoveanu nu a fost draftat de nicio echipă din NBA
24 Iun 2011   •   12:43

Deşi în sezonul trecut a avut o medie de peste 20 de puncte pe meci pentru American University în NCAA, Vlad Moldoveanu nu s-a numărat printre cei 60 de jucători selecţionaţi de echipele din NBA la draftul din acest an. Cel mai probabil, baschetbalistul de 22 de ani va evolua în Europa, având oferte din Italia, Turcia, Germania şi Franţa.

 
Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi crezut în mine. Mă voi întoarce mai curând decât credeţi. Este momentul să-mi iau soarta în propriile mâini. Sper să mă susţineţi în continuare. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut de acasă, sper că mă voi revanşa prin a duce naţionala la un campionat european”, a scris Moldoveanu pe contul său de Facebook.
 
La un an după despărţirea de LeBron James, Cleveland Cavaliers speră să revină în prim-planul NBA ajutată de prima alegere din draft, fundaşul Kyrie Irving, care, alături de Duke University, a avut în precedentul sezon medii de 17,5 puncte, 3,4 recuperări şi 4,3 pase decisive.
 
A doua alegere în draftul NBA, Derrick Williams (Arizona), a aparţinut celor de la Minnesota Timberwolves, în timp de turcul Enes Kanter (Kentucky) a fost draftat de pe poziţia a treia de Utah Jazz. De altfel, stranierii au avut parte de un draft bun, patru din primii zece aleşi fiind jucători neamericani.

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close