Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Yao Ming, sfătuit să amâne revenirea în NBA

Yao Ming, sfătuit să amâne revenirea în NBA

Yao Ming, sfătuit să amâne revenirea în NBA
Sursa foto: yao ming
17 Sep 2009   •   16:32

Menk Bateer, primul chinez care a jucat în NBA, a cerut ca al său compatriot Yao Ming să nu se grăbească a reveni în competiţie americană, sfâtuind starul celor de la Houston Rockets ?să sară? peste sezonul 2009-2010 .
"El este mai înalt şi mai greu decât majoritatea jucătorilor din NBA şi are mai multe datorii în afara sezonului. Este mai bine pentru el să se odihnească restul sezonului," a declarat acesta.

Yao a suferit o intervenţie chirurgicală ca urmare a unei fracturi la piciorul stâng în timpul unui meci din playoff cu Los Angeles Lakers.

Managerul Rockets, Daryl Morey, declara luna trecută că Yao se simte mai bine şi cariera sa nu mai este ameninţată, adăugând că acesta ar putea reveni în acest sezon.

Bateer, care a jucat pentru Denver Nuggets şi San Antonio Spurs, crede că aceasta ar fi o greşeală pentru Yao .
"Sănătatea este începutul pentru toate. Nu te grăbi. Nu este nimic mai important decât sănătatea. Nu vreau să îl văd pe Yao pe teren până ce nu se simte pregătit."
Yao a jucat 77 de meciuri anul trecut, cel mai mult din patru sezoane în competiţia americană, după ce primii trei ani a suferit numeroase accidentări la picior.
Are o medie de 19.1 puncte pe meci şi 9.3 recuperări.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: NBA
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close