Antena 3 CNN Sport Interviu cu Andrei Muntean, gimnastul român calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Interviu cu Andrei Muntean, gimnastul român calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Andrei Muntean, gimnastul român care este calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2023 la Gala Gimnasticii Românești.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Feb 2024   •   17:11

"Sunt momente grele și frumoase, dar fac parte din tot acest drum spre Paris. Încerc să rămân sănătos, să am o stare fizică foarte bună, să îmi fac exercițiile așa cum îmi doresc, să am execuția așa cum îmi doresc și Doamne ajută să vină și medalia olimpică", a declarat Andrei Muntean.

"Antrenamentele decurg din ce în ce mai bine. Îmi doresc să vin cu cel puțin o medalie de aur de la Europene. Încerc să trag de mine pentru a-mi îndeplini visul și de a deveni un exemplu", a precizat Sabrina Voinea, gimnastă.

"Eu mă simt bine că pot antrena sportivi și propriul copil care chiar ascultă și pune în practică ce aude de la mine. Progresul este evident", a declarat Camelia Voinea, mama și antrenoarea Sabrinei. 

Chiar dacă nu a fost prezentă la Gala Gimnasticii Românești, Nadia Comăneci le-a transmis sportivilor un mesaj. 

"Doresc să vă felicit pentru ambiția, determinarea, perseverența cu care ați muncit pentru a arăta lumii că gimnastica românească renaște", a transmis fosta gimnastă.

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close