Antena 3 CNN Sport Antrenorul Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj. Mesajul clubului de fotbal

Antrenorul Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj. Mesajul clubului de fotbal

Antrenorul Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj. Mesajul clubului de fotbal
04 Iun 2018   •   19:55

CFR 1907 Cluj şi antrenorul care i-a adus cel de-al patrulea titlu de campioană a României la fotbal, Dan Petrescu, au ajuns la un acord amiabil pentru rezilierea contractului, a anunţat clubul ardelean, luni, pe site-ul său oficial.

''Familia CFR îi mulţumeşte pentru toată munca depusa în acest sezon, încununată cu titlul de campioană! Cifrele extraordinare pe care echipa noastră le-a avut sub comanda lui Dan Petrescu arată încă o data că munca, dăruirea sa şi a întregului staff tehnic nu au fost în zadar: 79 de puncte, 54 de goluri marcate, doar 19 goluri primite, neînvinşi pe teren propriu, 22 de meciuri fără gol primit, iar în final titlul de campioană a României.

Fără doar şi poate, Dan Petrescu şi-a lăsat amprenta asupra CFR-ului. Cu experienţa sa a reuşit să formeze la Cluj un grup extrem de unit, grup care în cele din urmă a învins. Cei buni vor triumfa mereu, iar noi am demonstrat deja că suntem cei mai buni din România şi vom lupta pentru a reveni în elita fotbalului european aşa cum v-am obişnuit. Împreună am scris o frumoasa pagina în istoria clubului nostru!'', se arată în mesajul de despărţire al clubului CFR Cluj.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: fotbal Dan Petrescu CFR Cluj
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close