Antena 3 CNN Sport Câți bani trebuie să achite Laurențiu Reghecampf pentru pensia alimentară, după divorțul de Anamaria Prodan. Instanța a decis

Câți bani trebuie să achite Laurențiu Reghecampf pentru pensia alimentară, după divorțul de Anamaria Prodan. Instanța a decis

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în plin proces de divorț.

Câți bani trebuie să achite Laurențiu Reghecampf pentru pensia alimentară, după divorțul de Anamaria Prodan. Instanța a decis
Sursa foto: instagram.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iun 2022   •   09:42

Astfel, Laurențiu Reghecampf va avea dreptul de a-l lua la el acasă pe copilul pe care cei doi îl au împreuna în două weekend-uri din lună, al doilea și al patrulea iar o lună pe an, luna iulie, va sta numai la el, susțin sursele digisport.ro.

Legat de partea financiară, judecătorii au decis, conform legii, ca Reghe să-i achite lui Leurențiu jr o pensie lunară în valoare de o treime din veniturile sale iar banii vor fi virați retroactiv de la data de la care s-a introdus această cerere de ordonanță președințială, adică din februarie 2022.

Însă, în prezent, Reghecampf senior este liber de contract, astfel că pensia alimentară, conform legii, va fi în cuantuam de aproximativ 500 de lei, sumă raportată la salariu minim pe economie.

Divorțează după 15 ani de relație

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, după mai bine de 15 ani de relație. Nu se știe motivul pentru care cei doi ar fi ales să rupă căsnicia, însă, de-a lungul timpului au tot existat zvonuri cu privire la un posibil divorț.

”Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Reghecampf la momentul respectiv.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close