Antena 3 CNN Sport Becali nu se poate abține! Reîncepe dictatura la FCSB!

Becali nu se poate abține! Reîncepe dictatura la FCSB!

Gigi Becali a făcut luni un anunț surprinzător.Toni Petrea, fostul secund al lui Laurențiu Reghecampf, a fost instalat antrenor principal al echipei, înlocuindu-l pe Bogdan Vintilă.

Becali nu se poate abține! Reîncepe dictatura la FCSB!
de Gabriel Dano    |    18 Iul 2020   •   09:45

Marți a venit și prima conferinţă de presă care a anunțat mare schimbare. Latifundiarul a povestit cum a primit Vintilă această veste. „Bogdan Vintilă a văzut interviul meu şi a zis că acceptă să meargă la echipa a doua. A venit azi (n.r. - miercuri) ca să-şi ia rămas bun de la jucători, să le mulţumească“, a spus Becali, potrivit Adevărul.

Gigi Becali: Se implementează un regim dictatorial la FCSB

Gigi Becali a ținut însă să sublinieze că va urma un regim dictatorial, cu antrenamente pe care jucătorii vor trebui să le ia foarte în serios.

„Se implementează un regim dictatorial. Asta e misiunea lui MM, Pintilii, Petrea şi Neubert. Nu mai ai voie nici să zâmbeşti, nici să râzi la antrenament. Apoi, antrenamente cum vedeam pe vremuri, până se vomită! Când ajungi acasă nu-ţi mai ardă nici de mâncat. Te bagi în pat şi gata. De-aia suntem noi praf, spunea şi Răzvan Lucescu. La noi se fac antrenamentele la mişto“, a spus Becali, la ProX.

La FCSB, Toni Petrea va avea un staff format din Thomas Neubert, Horea Codrean, preparatori fizic, Ovidiu Petre, analist, şi Marius Popa, antrenori cu portarii.

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali FCSB Toni Petrea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close