Antena 3 CNN Sport Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe legendarul Badr Hari în Gala Glory 76

Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe legendarul Badr Hari în Gala Glory 76

Benny Adegbuyi a scris istorie pentru România în Glory, învingându-l prin KO pe Badr Hari în repriza a treia, în cadrul Galey Glory 76. Românul a trecut prin momente dificile în repriza secundă, fiind doborât cu o lovitură de stânga, cu aproximativ un minut înainte de finalul rundei.

Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe legendarul Badr Hari în Gala Glory 76
de Alin Tarnovschi    |    20 Dec 2020   •   09:45

KO-ul a venit în debutul ultimei reprize, românul umplându-l de sânge pe legendarul marocan, nevoit să abandoneze.

Luptătorul român de kickboxing Benny Adegbuyi a repurtat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Olanda, la Rotterdam, o victorie excepțională împotriva uneia dintre
cele mai mari și iubite legende ale acestui sport, marocanul Badr Hari.

Primă rundă a fost una echilibrată, începută agresiv de marocan, dar controlată mai bine de Adegbuyi, cu lovituri de picior care l-au ținut la distanță pe Hari.

Benny, victorie uriaşă în faţa lui Badr Hari în gala Glory 76

Mai mult, Benny a prins o lovitură de pumn care a părut că l-a afectat pe adversarul său.

În ciuda evidențelor, doi arbitri au atribuit repriza marocanului.

Benny a continuat să controleze distanța și în repriza secundă, făcând în permanență pasul înainte. Când mai era mai puțin de un minut românul a încasat o stângă ce l-a doborât, dar din fericire a rezistat, terminând repriza în picioare.

Decis să treacă rapid peste momentul dificil din repriza anterioară, Benny a atacat din primele secunde ale ultimei runde. Un upercut l-a pus la podea pe marocan, spărgându-i nasul.

Benny Adegbuyi l-a trimis de două ori la podea pe legendarul Badr Hari

Badr Hari s-a văzut apoi nevoit să abandoneze, după ce a fost trimis a doua oară la podea și numărat.

„Hai România! Mulțumesc România”, a strigat Adegbuyi în fața camerelor de luat vederi, după festivitatea de premiere, mulțumindu-i lui Badr Hari că a acceptat să lupte cu el.

„Mă simt nemaipomenit! A fost o luptă excelentă. E un luptător deosebit și mă așteptam să înceapă în forță. Dar am spus-o, și eu sunt foarte dur”, a mai spus Benny Adegbuyi la declarațiile de la finalul meciului.

Benny Adegbuyi a obținut una din cele mai mari performanțe ale carierei și a devenit îndreptățit să intre în ring în calitate de challenger, pentru titlul mondial.

Acest lucru nu se va întâmpla mai devreme de jumătatea anului viitor, pentru că actualul campion mondial Rico Verhoeven are deja programat un meci cu Jamal Ben Saddik, în Gala Glory 77, ce va avea loc în 30 ianuarie a anului viitor.

Câștigătorul acelui meci va fi adversarul lui Benny pentru centura mondială.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Benny Adegbuyi Badr Hari Gala Glory

ȘTIRI

Cât vom plăti la electricitate după eliminarea subvenţiilor

Parteneri
Anton Hadăr, după negocierile cu Guvernul: "Am primit o ofertă mai bună"
x close