Antena 3 CNN Sport Bianca Andreescu o ignoră pe Simona Halep. Declarația pe care a dat-o la CNN Sport

Bianca Andreescu o ignoră pe Simona Halep. Declarația pe care a dat-o la CNN Sport

Bianca Andreescu, 20 de ani, deţinătoarea trofeului la US Open, țintește spre locul 1 WTA. Sportiva canadiancă de origine română a acordat un interviui pentru CNN Sport în care a vorbit despre planurile sale de viitor. 

Bianca Andreescu o ignoră pe Simona Halep. Declarația pe care a dat-o la CNN Sport
Sursa foto: Hepta
24 Iun 2020   •   07:00

„Îmi place să am visuri măreţe, îmi oferă mai multă motivaţie să păşesc pe teren şi să continui să fac ceea ce fac. În tot ceea ce fac, dau mereu 150% şi vreau mereu să fiu cea mai bună la asta.

Pentru cariera mea de tenis am depus atât de mult efort şi am sacrificat mult, aşa că vreau să fiu cea mai bună”, a mărturisit Bianca Andreescu pentru CNN.

Bianca Andreescu: Vreau să o depăşesc pe Serena şi victoriile ei

La doar 20 de ani, Bianca Andreescu se gândește să o depășească pe Serena Williams la numărul de titluri obținute. „Vreau să o depăşesc pe Serena şi victoriile ei. Poate chiar pe Chrissy Evert, cine ştie? Margaret Court. (...)

Depăşirea acelor jucătoare m-ar face cea mai bună, dar primesc orice are Dumnezeu pentru mine”, a mai spus Bianca Andreescu pentru CNN.

Bianca Andreescu speră să-şi apere trofeul câştigat anul trecut la US Open. US Open se va desfășura la datele stabilite, 31 august - 13 septembrie, dar fără spectatori. Din cauza pandemiei de coronavirus, tenisul a fost suspendat din luna martie.
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close