Antena 3 CNN Sport Campioana olimpică Loredana Dinu şi-a anunţat retragerea

Campioana olimpică Loredana Dinu şi-a anunţat retragerea

Campioana olimpică Loredana Dinu şi-a anunţat retragerea
Sursa foto: Foto: Tiberiu Arsene/Facebook
26 Dec 2016   •   14:38

Într-un interviu pentru DolceSport, spadasina Loredana Dinu (32 de ani), campioană olimpică la Rio cu echipa feminină, şi-a anunţat retragerea din activitatate. Cea mai bună sportivă a clubului Dinamo în 2016 e multiplă campioană mondială şi europeană pe echipe şi a început scrima la Craiova, sub îndrumarea profesorului Dumitru Popescu, scrie ProSport.

Dinu face parte din echipa de spadă feminin, medaliată cu aur la JO de la Rio, iar sportiva a recunoscut că soţul ei, Bogdan, a jucat un rol important în cariera sa: „Lor, soţilor noştri, le este foarte greu. Eu, cu Simona Gherman, am fost mai norocoase. Suntem în Bucureşti amândouă. Simona Pop, fiind din Satu Mare, căsătorită, soţul ei e acolo, ea e, în cea mai mare parte a timpului, în Bucureşti. S-au văzut extrem de rar.

Ana e cu Pavel Popescu, care face polo. Automat şi el are foarte multe deplasări, cantonamente. Cumva am fost norocoasă să-l am alături de mine, pe soţul meu, atunci când mă întorceam în Bucureşti. El a fost cel mai mare susţinător. Eu recunosc, că fără sprijinul lui nu ştiu dacă aş fi reuşit. Ce face Bogdan mi se pare extrem de greu. Tot timpul să stea să aştepte să vin de undeva. Mie mi se pare extraordinar de greu. Noroc că m-a luat aşa. Acum 13 ani ştia care e viaţa mea şi s-a obişnuit, dar e foarte greu să creezi o familie pe un astfel de program. De multe ori lipsesc la momentele importante”.

×
Subiecte în articol: retragere scrima
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close