Antena 3 CNN Sport Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 de la Otopeni, la care participă şi David Popovici, se văd în AntenaPLAY

Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 de la Otopeni, la care participă şi David Popovici, se văd în AntenaPLAY

Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023, care se desfășoară la Otopeni în perioada 5 - 10 decembrie, se văd în AntenaPLAY.

Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 de la Otopeni, la care participă şi David Popovici, se văd în AntenaPLAY
de Georgiana Adam    |    23 Noi 2023   •   13:48

România este gazda ediţiei cu numărul 22 a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt. Organizată de European Aquatics, competiția constă în 42 de probe la care vor participa starurile natației europene.

"Mai mulţi înotători importanţi din Europa şi-au trecut numele pe lista participanţilor la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023. Aceştia vor lupta pentru supremaţie timp de şase zile", se arată pe site-ul oficial al European Aquatics.

David Popovici luptă pentru medalii alături de Maxime Grousset, Florent Manaudou, Yahann Ndoye Brouard, Analia Pigree, Tom Dean, Duncan Scott, Matt Richard, Lauren Cox sau Leah Scholsshan, care se vor afla la Otopeni în perioada 5-10 decembrie. Pentru David Popovici, acesta este un test important înainte de Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris.

„Îmi doresc să fie cât mai mulți spectatori de-ai noștri, să fie mulți spectatori în tribune, dar dacă sunt români mai mulți, atunci atmosfera o să fie mai frumoasă și le putem arăta celor mai buni înotători din Europa ce tribună frumoasă putem să avem și ce spectacol putem să facem”, a spus campionul român.

Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 vor putea fi urmărite în perioada 5 - 10 decembrie în AntenaPLAY.

×
Subiecte în articol: David Popovici AntenaPLAY
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close