Antena 3 CNN Sport Ce i-a transmis Dinamo soției lui Patrick Ekeng

Ce i-a transmis Dinamo soției lui Patrick Ekeng

Ce i-a transmis Dinamo soției lui Patrick Ekeng
28 Mai 2016   •   10:54

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a luat hotărârea de a-i achita familiei camerunezului Patrick Ekeng contractul acestuia până la finalul anului 2016, când îi expira înţelegerea, potrivit gsp.ro.

Camerunezul Patrick Ekeng (26 de ani) a murit în data de 6 mai, după ce a suferit un şoc cardiogen şi s-a prăbuşit pe teren în minutul 69 al partidei Dinamo - Viitorul, scor 3-3, la doar şapte minute după ce intrase pe teren. Medicii au încercat să-l resusciteze pe mijlocaş peste 80 de minute, fără succes însă.

Africanul câştiga 6.500 de euro pe lună, iar roş-albii îi vor achita lui Nathalie Ekeng suma de 52.000 de euro. Soţia fotbalistului a rămas cu un copil de 3 ani şi este însărcinată.

Clubul Dinamo a plătit alte 70.000 de euro pentru tot ceea ce a ţinut de funeralii şi deplasarea corpului neînsufleţit al lui Patrick în Camerun, potrivit gsp.ro.

Totodată, soţia mijlocaşului a primit asigurări că va primi sprijin constant din partea clubului, atunci când va avea nevoie. Fotbaliştii din Ştefan cel Mare au promis să facă o chetă pentru a sprijini şi ei familia Ekeng.

×
Subiecte în articol: Dinamo Patrick Ekeng
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close