Antena 3 CNN Sport Cristiano Ronaldo, recunoscut de Guinness World Records drept cel mai bun marcator din toate timpurile la o echipă națională

Cristiano Ronaldo, recunoscut de Guinness World Records drept cel mai bun marcator din toate timpurile la o echipă națională

Cristiano Ronaldo a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe goluri marcate în fotbalul internațional de un singur jucător între 2003 și 2021.

Cristiano Ronaldo, recunoscut de Guinness World Records drept cel mai bun marcator din toate timpurile la o echipă națională
Sursa foto: Facebook Cristiano Ronaldo
de Claudia Popovici    |    03 Sep 2021   •   22:32

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, a intrat oficial în Cartea Recordurilor cu 111 goluri înscrise la națională, depășind performanța iranianului Ali Daei care are 109 goluri închise.

Rezultatele starului portughez au fost recunoscute de Guinness World Records care i-a înmânat fotbalistului un certificat cu mesajul "Recordul pentru cele mai multe goluri marcate în fotbalul internațional de un singur jucător este atins de Cristiano Ronaldo (Portugalia) între 2003 și 2021".

În semn de apreciere, Cristiano Ronaldo s-a fotografiat cu diploma primită şi a postat un mesaj pe pagina sa de socializare.

„Mulțumesc Guinness World Records. Mă bucur întotdeauna când sunt recunoscut drept un recordman mondial. Hai să continuăm să stabilim obiective şi mai mari", a spus Cristiano Ronaldo pe Facebook.

Cristiano Ronaldo bate record după record 

Cu 134 de goluri, atacantul deține, de asemenea, titlul pentru majoritatea golurilor Ligii Campionilor, precum și pentru cele mai multe goluri din sezonul UEFA Champions League de către un individ (17) și cele mai multe goluri marcate în fotbalul (fotbal) Campionatele Europene UEFA, inclusiv meciuri de calificare (23 ).

Ronaldo este cel mai bine cotat jucător din FIFA 18, cu o rată generală de 99% - 1% înaintea lui Lionel Messi și Pelé, ambii vicecampioni cu 98%.

Contul său de Instagram, @Cristiano, este cel mai urmărit cont pe Instagram, depășind 120.135.089 de followeri ai Selenei Gomez în 2017.

Ca o legendă a fotbalului internațional, pagina Wikipedia a lui Cristiano Ronaldo a avut 112.000.000 de vizualizări devenind cea mai vizualizată pagină Wikipedia pentru un atlet (masculin).

Mai mult, din aprilie 2021, Cristiano Ronaldo a primit cele mai multe aprecieri pentru un atlet pe Facebook, cu un număr remarcabil de 124.726.150 de fani.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close