Antena 3 CNN Sport Cum arată Marian Iancu după 8 ani de închisoare

Cum arată Marian Iancu după 8 ani de închisoare

Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timișoara, a fost eliberat din închisoare pe 27 iunie, cu 6 ani mai devreme decât momentul în care trebuia să iasă din spatele gratiilor. ​​​​​​​

Cum arată Marian Iancu după 8 ani de închisoare
Sursa foto: MMA / Maria Studio
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2022   •   14:14

Câteva zile mai târziu de la eliberare, afaceristul a fost filmat la o petrecere în timp ce cânta imnul Rapidului, scrie ProSport.

Cei 8 ani petrecuți în detenție și-au pus amprenta asupra acestuia. Fostul finanțator al Politehnicii Timișoara a slăbit considerabil.

Marian Iancu fusese condamnat în 2014 la 14 ani de închisoare. Acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul RAFO, el a fost obligat să înapoieze statului 150 de milioane de dolari şi 18 milioane de euro, împreună cu doi complici.

Pentru a recupera prejudiciul, magistraţii Curţii de Apel au decis confiscarea, de la Marian Iancu şi de la ceilalţi doi inculpaţi condamnaţi, a 7 case şi apartamente, 7 terenuri şi 3 maşini.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

România confiscă 195.000 de euro de la Marian Iancu

Guvernul României va primi o sumă de 195.000 de euro, reprezentând două treimi dintr-un cont de 293.000 de euro deschis la o bancă din Monaco de către omul de afaceri Marian Iancu, condamnat definitiv la 12 ani de închisoare în dosarul RAFO.

Informațiile apar într-o informare prezentată joi Guvernului. Contactați de către Libertatea, oficialii Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) au arătat că este vorba omul de afaceri Marian Iancu.

×
Subiecte în articol: Marian Iancu inchisoare
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close