Antena 3 CNN Sport Cum l-a înjurat Giovanni Becali pe Cornel Dinu la telefon vreme de trei minute: "Nenorocitule, unealtă a răului!"

Cum l-a înjurat Giovanni Becali pe Cornel Dinu la telefon vreme de trei minute: "Nenorocitule, unealtă a răului!"

Cum l-a înjurat Giovanni Becali pe Cornel Dinu la telefon vreme de trei minute: "Nenorocitule, unealtă a răului!"
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Oct 2019   •   13:12

Fostul impresar FIFA e acum în centrul unui scandal de proporţii şi arată că limbajul de birjar nu se uită aşa uşor. Concret, potrivit „Fanatik“, Giovanni l-a sunat, zilele trecute, pe Cornel Dinu şi l-a înjurat timp de trei minute la telefon, scrie Adevărul.

Becali a luat foc din cauza unui episod povestit de Dinu în cartea sa autobiografică „Misterele lui Mister“, volum apărut pe piaţă la 2 iunie 2019. Aici, Dinu a relatat cum în 1991, Ioan Becali ar fi aranjat o partidă Bulgaria - România, disputată la Sofia, pentru a facilita calificarea tricolorilor la Euro 1992. Omul de încredere al lui Giovanni în tabăra bulgarilor ar fi fost legendarul Hristo Stoicikov, fotbalist impresariat o bună perioadă chiar de fraţii Becali.

*Nenorocitule, unealtă a răului, numai nenorociri faci *Te hrăneşti numai din minciuni *Asasinule! L-ai omorât pe Albanezu’, n-am uitat…Criminalule!"

Becali și Dinu au confirmat dialogul.

×
Subiecte în articol: Cornel Dinu Ioan Becali
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close