Antena 3 CNN Sport David Popovici răspunde acuzațiilor de dopaj: "Sunt mai multe entităţi care mă pot testa. Ei ştiu unde dorm în fiecare seară"

David Popovici răspunde acuzațiilor de dopaj: "Sunt mai multe entităţi care mă pot testa. Ei ştiu unde dorm în fiecare seară"

David Popovici răspunde acuzaţiilor de dopaj. Invitat într-un podcast, campionul mondial la 100 de metri liber a vorbit deschis despre testele anti-doping pe care le face regulat.

David Popovici răspunde acuzațiilor de dopaj: "Sunt mai multe entităţi care mă pot testa. Ei ştiu unde dorm în fiecare seară"
Sursa foto: Youtube/ Fair Play Podcast
de Mia Lungu    |    23 Aug 2022   •   11:32

David Popovici are o aplicaţie de localizare pe telefon, care este monitorizată de cei de la Agenţia Naţională Anti-Doping şi Comitetul Internaţional Olimpic. Mai mult, campionul este testat şi la 5 dimineaţa.

"Eu fac foarte multe teste anti-doping, teste care vin super random. Pot şi acum să mă sune. Unde eşti? Păi uite aici fac un podcast. Ok bine, păi hai repede acasă că noi suntem aici trebuie să oferi un blood sample şi o probă de urină. Şi nu pot spune nu pentru că dacă spun nu îmi iau o penalizare.

Prin atât de multe teste anti-doping, nu numai eu. Cred că am făcut peste 100 la viaţa mea sau poate mai multe. Vin fie la 5 dimineaţa, sună la uşă direct sau în timpul antrenamentului. Eu am o aplicaţie în care spun absolut oriunde sunt de fiecare dată, ei ştiu unde dorm în fiecare seară, unde petrec o oră pe zi undeva cu siguranţă, o oră undeva.

Sunt mai multe entităţi care mă pot testa. Şi trebuie să ştie tot timpul unde sunt şi dacă cumva vor să mă prindă într-un moment în care nici eu nu ştiu că ei ar putea şti unde sunt, mă sună, sau vin direct la mine acasă sperând că sunt acolo. Şi dacă nu sunt, vino. Am o obligaţie care nu mă deranjează atât de tare pentru că e necesară", a dezvăluit sportivul, în cadrul unui podcast.

×
Subiecte în articol: David Popovici dopaj
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close