Antena 3 CNN Sport David Popovici, imaginea unei bănci importante din România. "Nu vreau să ştiu câţi bani câştig pe lună"

David Popovici, imaginea unei bănci importante din România. "Nu vreau să ştiu câţi bani câştig pe lună"

David Popovici a devenit imaginea unei bănci importante care activează în România. Cifrele contractului nu au fost dezvăluite.

de Ioana Mircea    |    20 Apr 2023   •   14:43

Instituția financiară din România, cu peste 2,3 milioane de clienţi, a semnat un parteneriat pe patru ani prin care se angajează să îl susţină pe cel mai rapid înotător al planetei, David Popovici.

Cifrele contractului nu au fost dezvăluite, iar David Popovici a recunoscut că nu el este cel care se ocupă de gestionarea banilor pe care îi câştigă şi că nu ştie ce bani a încasat până acum.

"Eu nu vreau să ştiu câţi bani fac. Nu vreau să ştiu câţi bani câştig pe lună, nu vreau să ştiu ce bonusuri primesc, ce premii din înot câştig, tocmai pentru că nu vreau să mă influențeze.

Nu ştiu dacă odată ce voi ști asta poate mi s-ar urca la cap, sau m-ar face să mă schimb într-un fel. De asta aleg să nu ştiu, dar am oameni de încredere care se ocupă de asta.

Citește și: David Popovici, despre carieră şi viitor: "Aș vrea să ajut oamenii, folosindu-mă de imaginea și de vocea mea"

Dar fiind adult, la un moment dat o să mă ocup și eu de asta, dar o iau pas cu pas, încerc să nu fug de responsabilitatea asta prea mult, pentru că în curând voi fi nevoit să ştiu şi să-mi văd de viaţa de adult", a declarat David Popovici.

×
Subiecte în articol: David Popovici
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close