Antena 3 CNN Sport David Popovici a câştigat aurul şi la 100 m fluture: "Abia aștept să reprezint România la Jocurile Olimpice"

David Popovici a câştigat aurul şi la 100 m fluture: "Abia aștept să reprezint România la Jocurile Olimpice"

David Popovici a câştigat, duminică, a şasea medalie de aur la Campionatul Naţional de înot pentru seniori, tineret şi juniori.

David Popovici a câştigat aurul şi la 100 m fluture: "Abia aștept să reprezint România la Jocurile Olimpice"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2023   •   20:36

David Popovici, care a câștigat în ultimele zile șase medalii de aur la Campionatul de Înot, spune că abia așteaptă să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Paris.

"Mă simt bine cu locul asigurat la Paris, știam că o să se întâmple, nu am vrut să o grăbesc, uite că a fost să se întâmple ieri, când am realizat baremul pentru Jocuri și de abia aștept să reprezint România la a doua ediție pentru mine", a declarat duminică David Popovici, transmite Mediafax.

Citeşte şi: David Popovici, despre carieră şi viitor: "Aș vrea să ajut oamenii, folosindu-mă de imaginea și de vocea mea"

Acesta a spus că de marți se întoarce la antrenamente, după ce în ultimele zile a participat la Campionatul Național de înot în bazin de 50 m pentru seniori, tineret și juniori, la Complexul Sportiv de Natație Otopeni.

David Popovici a câștigat proba de 100 de metri liber cu timpul de 47.61 secunde și a reușit astfel să realizeze baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris, a anunțat Federația Română de Natație.

La Campionatul Național, David Popovici a obținut șase medalii de aur în probele de 100 m fluture, 400 m liber, 50 m liber, 100 m liber, 100 m spate și 50 m fluture.

×
Subiecte în articol: David Popovici aur medalie proba fluture
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close